КипарПоштенски Пребарување
КипарРегионот 1Κερύνεια/Keryneia

Кипар: Регионот 1

Внесете поштенски код , провинцијата , град, област , улица, итн, од 40 милиони Поштенски податоци за пребарување на податоци

Регионот 1: Κερύνεια/Keryneia

Ова е листа на Κερύνεια/Keryneia , кликнете насловот за да ги видиш подетални информации.

Αγία Ειρήνη/Agia Eirini, Κερύνεια/Keryneia: 9610

Наслов :Αγία Ειρήνη/Agia Eirini, Κερύνεια/Keryneia
Град :Αγία Ειρήνη/Agia Eirini
Регионот 1 :Κερύνεια/Keryneia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :9610

Read more about Αγία Ειρήνη/Agia Eirini

Άγιος Αμβρόσιος/Agios Amvrosios, Κερύνεια/Keryneia: 9560

Наслов :Άγιος Αμβρόσιος/Agios Amvrosios, Κερύνεια/Keryneia
Град :Άγιος Αμβρόσιος/Agios Amvrosios
Регионот 1 :Κερύνεια/Keryneia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :9560

Read more about Άγιος Αμβρόσιος/Agios Amvrosios

Άγιος Γεώργιος/Agios Georgios, Κερύνεια/Keryneia: 9390

Наслов :Άγιος Γεώργιος/Agios Georgios, Κερύνεια/Keryneia
Град :Άγιος Γεώργιος/Agios Georgios
Регионот 1 :Κερύνεια/Keryneia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :9390

Read more about Άγιος Γεώργιος/Agios Georgios

Άγιος Επίκτητος/Agios Epiktitos, Κερύνεια/Keryneia: 9500

Наслов :Άγιος Επίκτητος/Agios Epiktitos, Κερύνεια/Keryneia
Град :Άγιος Επίκτητος/Agios Epiktitos
Регионот 1 :Κερύνεια/Keryneia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :9500

Read more about Άγιος Επίκτητος/Agios Epiktitos

Άγιος Ερμόλαος/Agios Ermolaos, Κερύνεια/Keryneia: 9611

Наслов :Άγιος Ερμόλαος/Agios Ermolaos, Κερύνεια/Keryneia
Град :Άγιος Ερμόλαος/Agios Ermolaos
Регионот 1 :Κερύνεια/Keryneia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :9611

Read more about Άγιος Ερμόλαος/Agios Ermolaos

Αγριδάκι/Agridaki, Κερύνεια/Keryneia: 9612

Наслов :Αγριδάκι/Agridaki, Κερύνεια/Keryneia
Град :Αγριδάκι/Agridaki
Регионот 1 :Κερύνεια/Keryneia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :9612

Read more about Αγριδάκι/Agridaki

Αγύρτα (Αγίρδα)/Agyrta, Κερύνεια/Keryneia: 9541

Наслов :Αγύρτα (Αγίρδα)/Agyrta, Κερύνεια/Keryneia
Град :Αγύρτα (Αγίρδα)/Agyrta
Регионот 1 :Κερύνεια/Keryneia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :9541

Read more about Αγύρτα (Αγίρδα)/Agyrta

Αρμενομονάστηρο/Armenomonastiro, Κερύνεια/Keryneia: 9570

Наслов :Αρμενομονάστηρο/Armenomonastiro, Κερύνεια/Keryneia
Град :Αρμενομονάστηρο/Armenomonastiro
Регионот 1 :Κερύνεια/Keryneia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :9570

Read more about Αρμενομονάστηρο/Armenomonastiro

Ασώματος/Asomatos, Κερύνεια/Keryneia: 9613

Наслов :Ασώματος/Asomatos, Κερύνεια/Keryneia
Град :Ασώματος/Asomatos
Регионот 1 :Κερύνεια/Keryneia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :9613

Read more about Ασώματος/Asomatos

Βαβυλάς/Vavylas, Κερύνεια/Keryneia: 9630

Наслов :Βαβυλάς/Vavylas, Κερύνεια/Keryneia
Град :Βαβυλάς/Vavylas
Регионот 1 :Κερύνεια/Keryneia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :9630

Read more about Βαβυλάς/Vavylas


Вкупно 56 предмети | прв последно | 1 2 3 4 5 6 | претходно next

Другите се е достапен
©2024 Поштенски Пребарување