КипарПоштенски Пребарување
КипарРегионот 1Λευκωσία/Lefkosia

Кипар: Регионот 1

Внесете поштенски код , провинцијата , град, област , улица, итн, од 40 милиони Поштенски податоци за пребарување на податоци

Регионот 1: Λευκωσία/Lefkosia

Ова е листа на Λευκωσία/Lefkosia , кликнете насловот за да ги видиш подетални информации.

Αγγλικός Στρατός Λευκωσίας/Anglikos Stratos Lefkosias, Λευκωσία/Lefkosia: 1370

Наслов :Αγγλικός Στρατός Λευκωσίας/Anglikos Stratos Lefkosias, Λευκωσία/Lefkosia
Град :Αγγλικός Στρατός Λευκωσίας/Anglikos Stratos Lefkosias
Регионот 1 :Λευκωσία/Lefkosia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :1370

Read more about Αγγλικός Στρατός Λευκωσίας/Anglikos Stratos Lefkosias

Αγγολέμι/Angolemi, Λευκωσία/Lefkosia: 2826

Наслов :Αγγολέμι/Angolemi, Λευκωσία/Lefkosia
Град :Αγγολέμι/Angolemi
Регионот 1 :Λευκωσία/Lefkosia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :2826

Read more about Αγγολέμι/Angolemi

Αγία Βαρβάρα Λευκωσίας/Agia Varvara Lefkosias, Λευκωσία/Lefkosia: 2560

Наслов :Αγία Βαρβάρα Λευκωσίας/Agia Varvara Lefkosias, Λευκωσία/Lefkosia
Град :Αγία Βαρβάρα Λευκωσίας/Agia Varvara Lefkosias
Регионот 1 :Λευκωσία/Lefkosia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :2560

Read more about Αγία Βαρβάρα Λευκωσίας/Agia Varvara Lefkosias

Αγία Ειρήνη/Agia Erini, Λευκωσία/Lefkosia: 2820

Наслов :Αγία Ειρήνη/Agia Erini, Λευκωσία/Lefkosia
Град :Αγία Ειρήνη/Agia Erini
Регионот 1 :Λευκωσία/Lefkosia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :2820

Read more about Αγία Ειρήνη/Agia Erini

Αγιά Κεπήρ/Agia Kepir, Λευκωσία/Lefkosia: 2561

Наслов :Αγιά Κεπήρ/Agia Kepir, Λευκωσία/Lefkosia
Град :Αγιά Κεπήρ/Agia Kepir
Регионот 1 :Λευκωσία/Lefkosia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :2561

Read more about Αγιά Κεπήρ/Agia Kepir

Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου/Agia Marina Xyliatou, Λευκωσία/Lefkosia: 2772

Наслов :Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου/Agia Marina Xyliatou, Λευκωσία/Lefkosia
Град :Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου/Agia Marina Xyliatou
Регионот 1 :Λευκωσία/Lefkosia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :2772

Read more about Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου/Agia Marina Xyliatou

Αγία Μαρίνα Σκυλλούρας/Agia Marina Skyllouras, Λευκωσία/Lefkosia: 2670

Наслов :Αγία Μαρίνα Σκυλλούρας/Agia Marina Skyllouras, Λευκωσία/Lefkosia
Град :Αγία Μαρίνα Σκυλλούρας/Agia Marina Skyllouras
Регионот 1 :Λευκωσία/Lefkosia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :2670

Read more about Αγία Μαρίνα Σκυλλούρας/Agia Marina Skyllouras

Άγιο Γεωργούδι/Agio Georgoudi, Λευκωσία/Lefkosia: 2952

Наслов :Άγιο Γεωργούδι/Agio Georgoudi, Λευκωσία/Lefkosia
Град :Άγιο Γεωργούδι/Agio Georgoudi
Регионот 1 :Λευκωσία/Lefkosia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :2952

Read more about Άγιο Γεωργούδι/Agio Georgoudi

Αγίοι Ηλιόφωτοι/Agioi Iliofotoi, Λευκωσία/Lefkosia: 2775

Наслов :Αγίοι Ηλιόφωτοι/Agioi Iliofotoi, Λευκωσία/Lefkosia
Град :Αγίοι Ηλιόφωτοι/Agioi Iliofotoi
Регионот 1 :Λευκωσία/Lefkosia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :2775

Read more about Αγίοι Ηλιόφωτοι/Agioi Iliofotoi

Αγίοι Τριμιθιάς/Agioi Trimithias, Λευκωσία/Lefkosia: 2671

Наслов :Αγίοι Τριμιθιάς/Agioi Trimithias, Λευκωσία/Lefkosia
Град :Αγίοι Τριμιθιάς/Agioi Trimithias
Регионот 1 :Λευκωσία/Lefkosia
Земја :Кипар(CY)
Поштенски :2671

Read more about Αγίοι Τριμιθιάς/Agioi Trimithias


Вкупно 388 предмети | прв последно | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | претходно next

Другите се е достапен
©2024 Поштенски Пребарување